(ВИДЕО) ТРОГАТЕЛНО: Жителите на 10 милионскиот кинески град ВУХАН кои се во карантин поради вирусот КОРОНА, се бодрат со извици од своите балкони ВУХАН ТИ МОЖЕШ!

Објавено на 27.01.2020 во 15:44:08 часот | Свет

Линк до видеото на твитер, овде.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија