(ВИДЕО) ЖАРКО ЈОРДАНОВСКИ: Оваа траума со судството која трае веќе 5-10 години можеби ќе биде и за добро, ме потсетува на траумата со банкарскиот систем во 90-тите па се организиравме и стегнавме и сега имаме најсилни банки на балканот, можеби така ќе биде и со нашето судство!

Објавено на 27.01.2020 во 10:38:38 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет