РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА - САМО СО КОУЗОН ВРАБОТУВАМЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ВО Р. ГЕРМАНИЈА!

Објавено на 26.01.2020 во 23:35:02 часот | Македонија

Во соработка со реномирани партнери од Германија , КОУЗОН нуди можност за вработување во медицинскиот сектор во познати клиники и медицински установи
СИТЕ ВРАБОТУВАЊА ќе се реализираат врз основа на интервју со Германските работодавци.

Самите вработувања нудат :

1. Финансиска сигурност – атрактивни плати
2. Договор за вработување на неопределено време
3. Флексибилни работни часови
4. Можности за тренинг и напредување
5. Стартни плати и над 2000 евра
6. Курсеви за подобрување на нивото на владеење на
Германскиот јазик
7. Помош при обезбедување на сместување во близина
на работното место
8. Закажување на термин за работна виза во брза
постапка

ОСНОВНИ КВАЛИФИКАЦИИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ?

- Работно искуство како медицинска сестра
- Основно ниво на познавање германски јазик * А2 +
* Задолжително познавање на Англискиот јазик на ниво Б1+

Испратете ни го вашето CV на германски/англиски јазик на [email protected] со наслов на мејлот “Nurse in Germany”.
Секое прашање или барање од Ваша страна е добредојдено за нас. ВЕ МОЛИМЕ да го испратите на е-маил .

ЖИВЕЈТЕ ГО СОНОТ СО КОУЗОН!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет