ДОБРИ И ЛОШИ ВЕСТИ ЗА НОВИОТ КОРОНА ВИРУС КОЈ ПРЕДИЗВИКА СВЕТСКА ПАНИКА: Нема лек, нема вакцина, се шири од човек на човек, но смртоста му е само 2%, убива само стари изнемоштени лица со слаб имунитет!

Објавено на 26.01.2020 во 12:06:51 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија