ЛИДЕРОТ НА СДСМ, ЗОРАН ЗАЕВ: Успешните политики на СДСМ ја намалија невработеноста на 17,1% и отворија нови 60.000 работни места

Објавено на 26.01.2020 во 11:30:34 часот | Македонија

Зоран Заев
 
Успешните политики на СДСМ ја намалија невработеноста на 17,1% и отворија нови 60.000 работни места. Продолжуваме со имплементација на мерки кои значат поддршка на граѓаните и бизнис секторот и кои обезбедуваат отворање нови работни места.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет