(ВИДЕО) СРЕЧКО ПОПОВСКИ МУ ГО ДАДЕ НАЈГОЛЕМИОТ КОМПЛИМЕНТ НА ЗАЕВ - ВО ОБИДОТ ДА МУ НАЈДЕ ГРЕШКА ИЛИ МААНА, УСПЕА ДА НАЈДЕ САМО ЕДЕН ТУРНАТ МИКРОФОН НА ПРЕС!

Објавено на 25.01.2020 во 23:27:58 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет