ГРАД СКОПЈЕ: 2020 – ГОДИНА НА СЛАВКО ЈАНЕВСКИ, 100 ГОДИНИ ОД НЕГОВОТО РАЃАЊЕ

Објавено на 17.01.2020 во 22:55:31 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет