(ВИДЕО) САШЕ ПОЛИТИКО ДО ЗАЕВ ВО СТОПАНСКА КОМОРА: ДАЛИ КАКО ПАРТИЈА ЌЕ СЕ СТРЕМИТЕ КОН РАСТ НА ЕКОНОМИЈАТА ОД 8-10 ПОСТО ИЛИ ТИЕ БРОЈКИ СЕ НАУЧНА ФАНТАСТИКА?!

Објавено на 17.01.2020 во 15:29:48 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет