(ВИДЕО) По Амазон, Апл, Микрософт и Гоогл успеа да стигне до 1000 милијарди долари вредност на берзата, следна ќе биде Фејсбук!

Објавено на 17.01.2020 во 12:11:09 часот | Бизнис

 

 

loading...

 

Бизнис

Македонија