ФРЧКО НАЦИОНАЛЕ РЕШИЛ ОД ФОН УНИВЕРЗИТЕТ ДА ПРАВИ ОБРАЗОВЕН ЏИН НА БАЛКАНОТ: Со огромно задоволство, известуваме дека беше потпишан Меморандум за соработка и ЕРАЗМУС договор за мобилност помеѓу ФОН Универзитет (Скопје) и ПАНТЕОН Универзитет (Атина), на иницијатива на Факултет за правни и политички науки

Објавено на 17.01.2020 во 11:28:58 часот | Македонија

Преку воспоставената соработка и партнерство, изразуваме надеж и убеденост дека врските на наука и пријателство, научните собири и размената на студенти и наставен кадар се важен влог во регионалната академска заедница!

На денешното потпишување, присутни беа деканот проф. д-р Љубомир Данаилов Фрчкоски, асс. м-р Славчо Димитров и директорот м-р Сефер Цаноски/Sefer Canoski:

 

 

loading...

 

Македонија

Свет