ДАНКЕ ДОЈЧЕ: Продолжува поддршката од Германија на патот на земјата во ЕУ и за скорешното започнување со пристапните преговори!

Објавено на 16.01.2020 во 21:19:17 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет