(ВИДЕО) Со поддршка од Планот за чист воздух градинката „Пролет“ во Општина Карпош започнува да користи нов, еколошки систем на греење и ладење, преку користење термални пумпи кои работат на системот „воздух – вода“

Објавено на 16.01.2020 во 19:49:36 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет