(ВИДЕО) Медена Земја навистина е една депресивна приказна, анти-реклама за државата, светот ќе мисли дека Северна Македонија е некаква вуко*** од 18-ти век

Објавено на 15.01.2020 во 11:42:18 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет