(ВИДЕО) РУСКИ КАПЕТАН НАЛИЕН СО ВОТКА ЌЕ ПОЧНЕШЕ ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА: РУСКО БРОТЧЕ СЕ ЗАЛЕТА И ЗА МАЛЦЕ ЌЕ СЕ ЗАЧУКАШЕ ВО АМЕРИКАНСКИ РАЗУРНУВАЧ ВО АРАБИСКО МОРЕ

Објавено на 11.01.2020 во 22:26:55 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија