Јовановиќ: Ова писменце на Героски е “воено хушкачко”

Објавено на 05.01.2020 во 22:50:15 часот | Македонија

Ова писменце на Героски е “воено хушкачко”. Ми се јави пријател вечерва, ми вели, “кој е тој интелектуалец до Заев”. Го гледате ли тој шум, го исчитувате ли тоа ехо кое се создава во јавноста?

Тоа се вика хушкање, така се создава атмосфера на линч. Ако Героски е новинар, јас сум Еден Фон Хорват. Пес да одам, на сталинистот Мицкоски кампања не му терам.

ФБ стаус на Ненад Јовановиќ  

 

 

loading...

 

Македонија

Свет