ЗАЕВИ ОТКРИЈА СЕМЕЈНА ТАЈНА: Ќерката одлучи да студира во Софија затоа што сакаше да оди во средина каде никој не ја познава

Објавено на 05.01.2020 во 19:15:06 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
 
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Тато во Скопје ќе бидам ќерката на Заеви, во Софија никој нема да ме знае, таму ќе студирам медицина, за прв пат некој во семејството Заеви да студира медицина.

Вака премиерот раскажа како ќерката Александра одлучила да студира медицина во Софија.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет