ИЗВЛЕЧЕНИ СРЕЌНИТЕ ДОБИТНИЦИ ОД ТРЕТОТО КОЛО НА ГОЛЕМАТА НАГРАДНА ИГРА НА КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА

Објавено на 05.01.2020 во 18:57:32 часот | Македонија

📣 Среќните добитници од третото извлекување се: 📣

📱 Зоран Д. од Кратово e среќниот добитник на Samsung Note 10.
💻 Notebook HP Pavilion доби Весна Л. Т. од Скопје.
🛴 Марија Т. од Скопје го доби тротинетот Hamachi.
🎁💳 Подарок-картички за Skopje City Mall во вредност од 5.000 денари добија:
Александар Д. од Скопје, Дејанчо К. од Прилеп, Ѓурѓа Р. од Скопје, Елизабета Ј. од Скопје и Снежана Ц. од Скопје.

🎁💳 A 10-те добитници на подарок-картички за Skopje City Mall во вредност од 3.000 денари се:
Дејан П. од Тетово, Родна Д. од Велес, Јонче С. од Скопје, Тања Б. од Илинден, Станојко Д. од Штип, Љупка Ј.Р. од Македонски Брод, Пеце П. од Ресен, Тихомир З. од Скопје, Мајда Ј. од Скопје и Спасен Ѓ. од Скопје.

Целосните детали и добитни кодови можете да ги погледнете на следниот линк:
https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2481&lang=1&uc=1

На добитниците им честитаме, а на сите учесници им порачуваме да продолжат да плаќаат бесконтактно затоа што наградната игра и натаму трае. Следното извлекување е на 08.01.2020 г.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет