ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: ЕВЕ ШТО НАПРАВИВМЕ ЗА ДА ГИ ЗАДРЖИМЕ ЛЕКАРИТЕ ВО ЗЕМЈАВА

Објавено на 04.01.2020 во 21:11:04 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет