(ВИДЕО) БОГОЕВ: За #Партизан почнува нов живот, со нов лик и нова страст

Објавено на 04.01.2020 во 21:04:17 часот | Македонија

Погледнете го ова кратко видео од маалската дружба, во кое доминира љубовта, сплотеноста, убавата енергија и музика од нашата легенда Шпато. ❤️
Овој објект повторно ги обедини сите генерации.
Ви посакувам среќни празници. 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет