(ВИДЕО) Мандатарот за избор на преодна Влада на РСМ Спасовски: Наша првенствена обврска е организирањето на фер и демократски избори и континуитет на економскиот напредок, завршница на полноправното членство во НАТО и почеток на преговорите со ЕУ

Објавено на 03.01.2020 во 18:17:57 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет