ПАНЧО МИНОВ Е ЛЕГЕНДА: Оваа влада че ја биде, пошо има Кавадарчанец у неа!

Објавено на 03.01.2020 во 17:24:17 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Наќе Чулев е од Кавадарци, затоа оваа влада че ја биде!

Панчо Минов, легенда на мак политиката.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет