СПАСОВСКИ: Сакам да се заблагодарам на честа и одговорноста која ја добивам како мандатар за состав на преодната Влада на Република Северна Македонија

Објавено на 03.01.2020 во 14:51:23 часот | Македонија

Сакам да се заблагодарам на честа и одговорноста која ја добивам како мандатар за состав на преодната Влада на Република Северна Македонија и наша задача ќе биде да направиме се да продолжи државата со напредокот, да имаме фер демократски избори и да овозможиме слободно граѓаните да донесат одлука, меѓутоа сите институции да продолжат со истата динамика како што работеа и досега, се со цел да развој и просперитет за оваа држава и граѓаните.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет