(ВИДЕО) Заев: Предлагаме закон и измени на Законот за извршување, за отпишување на сите камати на граѓаните-должници кон јавни и државни претпријатија, за сите предмети дадени за извршување до крајот на 2017 година

Објавено на 28.12.2019 во 00:34:08 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет