ПОБЕДНИЧКА ЕУФОРИЈА НА БИХАЧКА: Централен одбор на СДСМ, одлучи потпретседателот Оливер Спасовски, да биде кандидат за премиер во техничката влада, а потпретседателката Мила Царовска, вице-премиерка за економски прашања

Објавено на 27.12.2019 во 22:28:22 часот | Македонија

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ljupcho Nikolovski

Честитки за моите колеги, вистински одлуки донесовме, за вистинските луѓе.

Централен одбор на СДСМ, одлучи потпретседателот Оливер Спасовски, да биде кандидат за премиер во техничката влада, а потпретседателката Мила Царовска, вице-премиерка за економски прашања.

Кандидати за дополнителни заменици министри во преодната влада се Славјанка Петровска во МВР и Санела Шкријељ во МТСП.

СДСМ е фаворит, оди на голема победа на претстојните избори на 12-ти април!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет