ОКТА ДОНИРАШЕ ОПРЕМА НА БОЛНИЦАТА ВО КУМАНОВО

Објавено на 27.12.2019 во 12:38:33 часот | Македонија

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет