(ВИДЕО) ДАМЈАН ГО МАСАКРИРАШЕ ВЛАТЧЕТА НА ТВ 24: Вие во ВМРО ДПМНЕ сакате во парламентот да има само две големи партии а по можност и само една, толку сте вие демократи, ние сакаме во парламентот да има онолку партии колку што ќе одлучи народот!

Објавено на 27.12.2019 во 12:30:42 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет