(ВИДЕО) БОМБА НА МИЛА ЦАРОВСКА: Македонија е подготвена за жена премиер!

Објавено на 27.12.2019 во 12:01:58 часот | Македонија

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------
    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Што е најкул во твојата работа, омилен филм и што последно те насмеа, се само дел од 30те прашањата што потпретседателот Коста Петров и ги постави на Мила Царовска во новиот серијал на СДСМ „30 прашања со”.

Министерката Царовска порачува дека Македонија е апсолутно подготвена за жена премиер.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет