ОПШТИНА КОЧАНИ ДОБИ 400 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ДОНАЦИИ ОД МЕЃУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА РАЗНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ ВО 2020-ТА ГОДИНА!

Објавено на 27.12.2019 во 00:44:41 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
 
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет