(ВИДЕО) ШЕФОТ НА ШПАРКАСЕ БАНКА, БИШЕВ: 2019-та беше добра економска година, мојата грижа е дали ќе го задржиме овој раст и ќе го забрзаме следните години или ќе се сопнеме некаде по патот?!

Објавено на 27.12.2019 во 00:20:52 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет