ШОКАНТНО: МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ СЕ РЕКЛАМИРА НА ПОРТАЛ КОЈ ГИ НАВРЕДУВА АЛБАНЦИТЕ СО ШОВИНИСТИЧКИ ТЕЗИ ДЕКА ИМАЛЕ СЕКС СО КОЗИ?!

Објавено на 26.12.2019 во 22:45:03 часот | Македонија

Порталот ОФФ НЕТ објавил текст на навивачката група комити во кој се алудира дека Албанците имале секс со кози и дома жените им раѓале деца без да се знае кој е таткото?!?!

Линк до оваа шокантна сторија која не е реткост на овој портал, овде.

Се надеваме дека ЗНМ и советот за етика во медиумите ќе реагираат, иронијата е што порталот ОФФ НЕТ е најомилен кај маркетинг агенциите и кај сите големи компании само поради славата на сопственикот Трендо, иако порталот изобилува со омраза кон Албанците, Бугарите, Грците, Ромите итн итн...

 

 

loading...

 

Македонија

Свет