(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ ГРМЕШЕ ОД СОБРАНИСКАТА ГОВОРНИЦА: Овој сегашен донтов изборен модел ги уништува малите партии поради чувството на ФРЛЕН ГЛАС, нашите симпатизери знаат дека дури и 50 000 гласови да освоиме, ако се гласовите еднакво распределени во сите градови, нема да имаме ниту еден пратеник!

Објавено на 25.12.2019 во 18:03:08 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
 
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет