ЗОРАН ЗАЕВ ЈА ПРЕСТАВИ НОВАТА ТЕХНИЧКА ВЛАДА!!!

Објавено на 25.12.2019 во 11:38:48 часот | Македонија

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Зоран Заев
 
@Zoran_Zaev
·
21m
 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет