(ВИДЕО) ОДИ СЕГА ОВА ОБЈАСНИ ГО НА НЕКОЈ НАЦИОНАЛИСТ: Албанката Валентина го врати животот во српското село Крагуевац со тоа што се ожени за стариот ерген Миле и му роди ќерка, единствено дете во селото родено после 1985-та

Објавено на 25.12.2019 во 11:19:30 часот | Балкан

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија