(ВИДЕО) ПРЕКРАСЕН ТВ ПРИЛОГ НА АЛЏЕЗИРА ЗА САЛАФИСТИТЕ-ВАХАБИСТИТЕ: Навреда е за нас кога не нарекуваат Вахабисти, ние сме Муслимани, само го следиме старото учење за исламот без модерните модификации

Објавено на 25.12.2019 во 10:50:21 часот | Балкан

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија