БОМБА НА СПАСОВСКИ: Правдата ќе дојде кога ќе отиде во затвор некој судија или обвинител, па другите малце ќе се замислат кога ќе шуруваат со мафијата!

Објавено на 25.12.2019 во 08:20:45 часот | Македонија

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Кога ќе има одговорност за некој обвинител или судија, дури тогаш другите малце ќе се замислат што прават и дали и понатаму ќе и помагаат на мафијата да се спаси од правдата. Она што сега го гледаме е бескрајно пимплање низ правните лавиринти со цел застарување на случаите, додека оние случаи за обични смртници одат на брза лента со брзина на светлината!

Министерот за внатрешни работи и иден технички премиер, Оливер Спасовски во Утрински Брифинг на СТВ.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет