(ВИДЕО) Премиерот Заев на конференцијата „75 години образование на мајчин македонски јазик во Албанија”: Ова е значаен јубилеј достоен на европските вредности

Објавено на 25.12.2019 во 07:39:05 часот | Македонија

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет