ГАЗИ БАБА СЕ УРБАНИЗИРА: 150 домаќинства во Трубарево приклучени на фекална канализација

Објавено на 24.12.2019 во 21:04:40 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
 
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет