Во пресрет на Божиќните и Новогодишните празници градоначалникот на Кисела Вода, Темелковски беше во посета на католичкиот манастир на Сестрите мисионерки на љубовта и во Дневниот центар за деца

Објавено на 24.12.2019 во 20:48:14 часот | Македонија

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет