ПУТИН СЕ ПОФАЛИ: НАЈГОЛЕМИ СМЕ ИЗВОЗНИЦИ НА ХРАНА ВО СВЕТОТ, ГИ ПОБЕДИВМЕ САД И КАНАДА!

Објавено на 21.12.2019 во 00:19:39 часот | Свет

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

- 25 милијарди долари е износот на извезена храна, пред се жито, ги победивме САД и Канада, број 1 сме во светот по извоз на храна.

Путин се пофали на годишната прес конференција.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија