ОВАА ЏУКЕЛА ЕДНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДИРЕКТОР НА ДРАМСКИ ТЕАТАР ЧОВЕЧЕ - САШО ТАСЕВСКИ: Џабе влеговме во НАТО, Бугарите треба да ни го чуваат небото а тие немаат керозин во авионите!

Објавено на 18.12.2019 во 00:12:46 часот | Македонија

- Џабе влеговме во НАТО, небото треба да ни го чуваат бугарски авиони, а тие може да ни кажат дека нема керозин и не може да полетаат?!

Вака мали џокица го замислува НАТО, напиен со жута ракија пред кооперација. Оваа џукела едно време беше директор на драмски театар човече?!?! Тешко на нашите театри...

 

 

loading...

 

Македонија

Свет