ВО ШТИП СЕ РЕНОВИРА ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ ВАНЧО ПРЌЕ, ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Објавено на 17.12.2019 во 21:55:17 часот | Македонија

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет