ЗЛАТКО МАРИН: Објектот „Пчелка 2“ во рамките на детската градинка „Буба Мара“ од затоплување со нафта преминува на инвертер-клими

Објавено на 17.12.2019 во 16:51:01 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет