GULF OIL: Денес ја дополнивме нашата понуда на горива на бензинската пумпа во Тетово со пуштање во употреба на системот за полнење на плин (ТНГ)

Објавено на 17.12.2019 во 14:25:11 часот | Македонија

Денес ја дополнивме нашата понуда на горива на бензинската пумпа во Тетово со пуштање во употреба на системот за полнење на плин (ТНГ).

Сите наши горива се испорачуваат до крајните потрошувачи со строго дефинирани стандарди за квалитет од страна на Gulf Oil International.

 

Gulf Oil со гордост ви ја претставува новата бензинска станица на автопатот Е-75 во близина на Неготино. Со отворањето на оваа бензинска станица,

GULF поставува нови стандарди во изгледот и функционалноста на бензинските
станици во регионот.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет