МОЌНО ВИДЕО ОД ТРИБИНАТА ВО БОРИС ТРАЈКОВСКИ: Платите растат, пензиите растат, квалитетот на живот се подобрува видливо!

Објавено на 17.12.2019 во 13:52:24 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет