(ВИДЕО) ЖЕСТОКА Е КОНКУРЕНЦИЈАТА, АМА ОВОЈ КУРТОН Е УБЕДЛИВО НАЈРАСИПАН: Коле Чашуле се прави удрен до мокра чорапа и се чуди од кого ли тоа ќе не брани НАТО, додека во Украина беснее жестока војна во која досега има над 50 000 мртви од ивазијата на Русија!

Објавено на 17.12.2019 во 01:03:54 часот | Македонија

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет