УШТЕ ЕДНА ГЛАВОБОЛКА ЗА МИЦКОВСКИ: БРОЈНИ, МОТИВИРАНИ, СПРЕМНИ, ДОБРО ПОДГОТВЕНИ СО РЕСУРСИ И ПОЛИТИЧКА ВИЗИЈА, ПОМОГНАТИ ОД ЕВРОПСКАТА ДЕСНИЦА - Новата партија ГДУ се спрема за првиот настап на избори, се проценува дека ќе откинат значаен дел од гласачкото тело на досегашните десничарски партии!

Објавено на 15.12.2019 во 21:31:33 часот | Македонија

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет