ЛИДЕРОТ НА ГДУ, КОЛЕВ: Нашите браќа и пријатели во Бугарија да ја прифатат сегашноста!

Објавено на 15.12.2019 во 21:21:03 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Односите помеѓу Македонија и Бугарија ќе станат навистина пријателски, кога ние ќе го погледнеме минатото со реални очи, а нашите роднини и пријатели во Бугарија ќе ја прифатат сегашноста и кога сето тоа нема да се користи за евтини популистички дневно политички игри!

Петар Колев, лидер на Граѓанско Демократска Унија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет