(ВИДЕО) ИМА ЕПСКА КОЛОСАЛНА РАЗЛИКА МЕЃУ МИТИНГ НА СДСМ И МИТИНГ НА ВМРО - ПОРАКИТЕ СЕ ХУМАНИ И РЕВОЛУЦИОНЕРНИ, НАМЕСТO ГОЛ ПОПУЛИЗАМ И НАЦИОНАЛИЗАМ: ФОРУМОТ НА ЖЕНИТЕ НА СДСМ ГО ИМАА НАЈУБАВИОТ МОМЕНТ ОД ВЕЧЕРАШНАТА ДЕБАТА

Објавено на 15.12.2019 во 21:08:39 часот | Македонија

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

За тоа колку е тешко да успееш во политиката како жена, борејќи се со улогата на мајка, домаќинка, сопруга, политичарка, успешен професионалец...

Респект за жените во политиката, форумот на жените на СДСМ го имаа најубавиот момент во денешната трибина, митинг на СДСМ во салата Борис Трајковски:

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет