КУРТОН УРЕДНИКОТ НА ИНФОМАКС ПЛАЧЕ ВО КОЛУМНА: Отуго олеле, снимките на Камчев ни ја расплакаа мајката, СДСМ не прегази на ПР план, РЕКЕТ не ни успеа, џабе се мачевме со месеци, се падна у вода, што ќе правиме, црно ни се пишува!

Објавено на 15.12.2019 во 20:27:37 часот | Македонија

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Леле што ќе правиме, СДСМ не прегази, аман не ги слушајте снимките на Камчев, сконцентрирајте се на нашите спинови, срно ни се пишува, РЕКЕТ ни пропадна како проект џабе со месеци се утепавме пишувајќи глупости, ПР тимот на СДСМ уште еднаш ни го начука до балкчак...

Ова во кратки црти се жалопојките на куртон уредникот на Инфомакс во неговата најнова колумна, Ацо Мечка. Срцка куртонска, он мисли така лесно ќе се вратат на власт со 3-4 лажги со опашки...

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет