(ВИДЕО) САШЕ ПОЛИТИКО ДО МИЦКОВСКИ: Како го објаснувате фактот дека секогаш кога ВМРО ДПМНЕ ќе падне од власт, фирмите на Орце Камчев одат во стечај а тој оди во затвор, дали ако дојдете пак на власт ќе го земете под заштите и пак ќе го направите заштитена мечка?!

Објавено на 15.12.2019 во 20:14:52 часот | Македонија

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет